Tuinkamer

Exclusieve tuinkamers

Comfort tijdens elk seizoen

Het hele jaar maximaal genieten van uw eigen tuin? Met de tuinkamers van HoXper creëert u een extra leefruimte modulair aan uw woning of stand alone in uw tuin. De fantasierijke inrichting zorgt voor een gezellige ruimte waar u elk seizoen kan genieten. In de warme zomermaanden kan u de schuiframen openen. Bij minder goed weer heeft u toch nog een unieke buitenbeleving en kan u genieten van het uitzicht. De tuinkamers worden met passie gebouwd door ons ervaren team volgens de regels van het vakmanschap.

Multifunctionele privé-oase

De multifunctionele tuinkamer heeft een leefruimte, een centraal geplaatste bar en een eetruimte. De schuiframen openen zich naar de tuin. U kan de leefruimte ook laten inrichten als home office. Opzoek naar een plaats om te kunnen sporten? Dan vervangen wij de eetruimte met enkele gymtoestellen of een sauna. Wat denk u van een gastenverblijf voor uw vrienden en familie? In dat geval voorzien wij ook een comfortabel bed en de nodige sanitaire voorzieningen. U heeft een ruime keuze aan formaten. Geniet elk seizoen van uw exclusieve tuinkamer.

Zelf een extravagant idee?

Zelf een extravagant idee? Geniet ten volle van uw tuin vanuit uw luxueuze poolhouse. Ons team staat klaar om creatieve designs uit te werken. Contacteer ons voor een voorstel op maat.

Maak een vrijblijvende afspraak

Klaar om ondergedompeld te worden in een nieuwe wereld? Een out-of-the-boxconcept bij u thuis of in uw hotel, restaurant of café? Neem contact op met ons. Ons ervaren team staat voor u klaar. 

Hebt u een vraag of wenst u een offerte?

Contacteer ons

Wil jij je droom realiseren? Neem dan nu contact met ons op.

HoXper

Ketelaarstraat 9
2340 Beerse

Contactgegevens

HOXPER: uw droomwereld

This website is developed with the support of: