She shed

Een sprookjesachtige shecave

Een droomplek voor iedere vrouw

Een sprookjesachtige she shed waar u tot rust kan komen? Een privéruimte waar u uw vriendinnen kan ontvangen om samen te ontspannen? Wij bouwen uw droomplek. Liever een roulette in plaats van een eettafel? Wat dacht u van een heuse dansvloer om samen met uw vriendinnen een geweldige avond te beleven? Onze creatieve breinen zijn experten in de creatie van unieke indoor en outdoor units. Wij zetten uw verlangens op de eerste plaats.

Indoor she shack

Iedere vrouw verdient een eigen plekje in huis. De indoor ruimtes kunnen gebouwd worden in één of meerdere ruimtes in uw woning. Uw zolder of kelder omtoveren tot een sprookjesachtige she cave? Een lege kamer volledig naar wens laten inrichten? HoXper bouwt de indoor units volledig op maat van uw beschikbare ruimte binnen de bestaande structuur van uw huis. We bieden optioneel ook sanitaire voorzieningen en elektrische installaties.

Outdoor she shack

Brengt u graag tijd door in uw tuin? Wilt u graag iets meer privacy? Dan zijn onze comfortabele buitenruimtes perfect voor u. HoXper bouwt uw outdoor unit modulair aan uw huis of stand alone. Graag ook productief werken in uw she shed? Of uw vrienden en familie laten overnachten in een super-de-luxe gastenverblijf? HoXper biedt ook varianten met een home office of een gastenverblijf met slaap- en sanitaire voorzieningen. Graag een plekje om te kunnen sporten? Dan vervangen wij de eetruimte met gymtoestellen of een sauna. We verzekeren een minimale opbouwtijd met een snelle en efficiënte plaatsing. Kom volledig tot rust en geniet optimaal van uw eigen tuin. Klaar voor uw welverdiende me-time?

Maak een vrijblijvende afspraak

Klaar om ondergedompeld te worden in een nieuwe wereld? Een out-of-the-boxconcept bij u thuis of in uw hotel, restaurant of café? Neem contact op met ons. Ons ervaren team staat voor u klaar. 

Hebt u een vraag of wenst u een offerte?

Contacteer ons

Wil jij je droom realiseren? Neem dan nu contact met ons op.

HoXper

Ketelaarstraat 9
2340 Beerse

Contactgegevens

HOXPER: uw droomwereld

This website is developed with the support of: