Retail & hospitality

Unieke retail & hospitality experiences

Onvergetelijke in-store beleving

In een snel veranderende wereld waarin e-commerce steeds prominenter wordt, moeten in-store ervaringen onvergetelijk zijn. Een adembenemend interieurontwerp en magische decoratie zorgen voor een unieke fysieke ervaring bij uw klanten. HoXper vertaalt uw waarden en uw merkimago in een sterke storytelling. Daarnaast speelt de inkleding van uw winkel een grote rol in het aankoopproces en in klantentrouw. Met de fantasierijke decors van HoXper zal u zich onmiddellijk onderscheiden van uw concurrentie zowel fysiek als online.  

Hospitality van de bovenste plank

Unieke dining experiences in restaurants zijn een echte trend, maar ook uw café of brasserie kan omgetoverd worden tot een uniek concept waar uw klanten verstomd van zullen staan. HoXper heeft oplossingen op maat om binnen de bestaande structuur van uw restaurant, café of brasserie indrukwekkende interieurs te bouwen. Liever uw terras in de kijker zetten? Ook de buitenkant van uw zaak kunnen wij omtoveren tot een unieke beleving.

Een uniek concept waar uw klanten verstomd van zullen staan?

Ons team staat klaar om uw creatieve designs uit te werken. Neem contact op met ons. Onze creatieve breinen helpen u graag verder. 

Maak een vrijblijvende afspraak

Klaar om ondergedompeld te worden in een nieuwe wereld? Een out-of-the-boxconcept bij u thuis of in uw hotel, restaurant of café? Neem contact op met ons. Ons ervaren team staat voor u klaar. 

Hebt u een vraag of wenst u een offerte?

Contacteer ons

Wil jij je droom realiseren? Neem dan nu contact met ons op.

HoXper

Ketelaarstraat 9
2340 Beerse

Contactgegevens

HOXPER: uw droomwereld

This website is developed with the support of: