Poolhouse

Luxueuze poolhouses

Eyecatcher in uw tuin

De luxueuze poolhouses van HoXper zorgen voor het ultieme vakantiegevoel. We bouwen aan uw zwembad een extra leefruimte waar u tot rust kan komen en samen met uw vrienden en familie kan genieten. De multifunctionele outdoor ruimtes zijn de ideale plek om te ontspannen tijdens de warme zomermaanden. Geniet in uw loungehoek, neem uw aperitief aan de bar en dineer in uw gethematiseerde eetruimte. Heeft u al een poolhouse? Dan kan u bij ons terecht voor een unieke inrichting. Ontspannen in uw eigen tuin krijgt een nieuwe dimensie met HoXper.

Multifunctionele privé-oase

Een open poolhouse of liever een gesloten bijgebouw? De multifunctionele outdoor ruimtes worden aangepast aan uw noden en wensen. HoXper biedt een ruime keuze aan formaten voor iedere ruimtelijke behoefte. Uw poolhouse combineren met een home office? Een super-de-luxe gastenverblijf voor uw vrienden en familie met een comfortabel bed en sanitair? De eetruimte vervangen door enkele gymtoestellen of een sauna? Onze creatieve breinen zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw poolhouse. Wij bouwen uw droomplek op maat.

Zelf een extravagant idee?

Zelf een extravagant idee? Geniet ten volle van uw tuin vanuit uw luxueuze poolhouse. Ons team staat klaar om creatieve designs uit te werken. Contacteer ons voor een voorstel op maat.

Maak een vrijblijvende afspraak

Klaar om ondergedompeld te worden in een nieuwe wereld? Een out-of-the-boxconcept bij u thuis of in uw hotel, restaurant of café? Neem contact op met ons. Ons ervaren team staat voor u klaar. 

Hebt u een vraag of wenst u een offerte?

Contacteer ons

Wil jij je droom realiseren? Neem dan nu contact met ons op.

HoXper

Ketelaarstraat 9
2340 Beerse

Contactgegevens

HOXPER: uw droomwereld

This website is developed with the support of: