Over Hoxper

‘More is more, and less is a bore.’

Pioniers in themadecors

Phixion is wereldwijd pionier in de sector van immersive experiences. Sinds 1993 brengen wij overal ter wereld emotie door onze op maat gemaakte flamboyante decors. Wat ooit begon met het inrichten van de nostalgische jungle party’s, groeide uit tot het realiseren van installaties en tijdelijke structuren voor award winning festivals, grote spektakels/evenementen, concerten, wereldtournees, live experiences, brand activations, theaters/musicals, modeshows en shoppingcenters. Onze indrukwekkende producties vind je onder meer in het Guinness Book of World Records en onze indrukwekkende podia zorgen jaarlijks voor een WOW-effect bij de honderdduizenden bezoekers op de grootste festivals.

Reken op onze creatieve breinen!

Ons ervaren team conceptualiseert originele ideeën die we nadien omzetten in waanzinnig creatieve designs. Het resultaat? Een ultieme ervaring bij u thuis, in uw hotel, restaurant of café. Zij vormen de sterke basis voor jouw unieke home/holiday experience. Maak kennis met ons team van creatieve breinen!

Van creatief concept tot professionele afwerking

Met ons nieuw concept HoXper nemen we al uw zorgen uit handen. We werken uw project uit van creatief concept tot de professionele afwerking. De productie gebeurt volledig in-house. Hierdoor kunnen wij buitengewone kwaliteit waarborgen en de plaatsing volledig voorbereiden vanuit ons eigen atelier. Uw tijd is kostbaar. Daarom zetten wij sterk in op een snelle en efficiënte plaatsing met een minimale opbouwtijd. U geniet in no time van uw unieke home of holiday experience.

Hebt u een vraag of wenst u een offerte?

Ontdek wat ons zo sterk maakt

Je eigen unieke wereld

Geen idee is te gek! We gaan steeds dat stapje verder want ‘More is more, and less is a bore.’ We bouwen de wereld van jouw dromen: van A tot Z, uniek en op maat.

28 jaar ervaring

Hoe groot uw ruimte is maakt niet uit. Onze art directors creëen voor u een adembenemende belevingswereld, in perfecte harmonie met uw wensen, omgeving en persoonlijkheid.

Persoonlijke service

We nemen al uw zorgen uit handen van creatief concept tot de professionele plaatsing.

Eén aanspreekpunt

Van ontwerp tot realisatie nemen wij de coördinerende rol van het project op ons.

Buitengewone kwaliteit

De productie gebeurt volledig in-house. Hierdoor bent u 100% zeker van onberispelijke kwaliteit, luxe en comfort.

Minimale opbouwtijd

Uw tijd is kostbaar. Daarom zetten wij sterk in op een snelle en efficiënte plaatsing met een minimale opbouwtijd. U geniet in no time van uw unieke home of holiday experience.

Philip
CEO
Annick
Sales
Filip
Sales Director

Maak een vrijblijvende afspraak

Klaar om ondergedompeld te worden in een nieuwe wereld? Een out-of-the-boxconcept bij u thuis of in uw hotel, restaurant of café? Neem contact op met ons. Ons ervaren team staat voor u klaar. 

HoXper

Ketelaarstraat 9
2340 Beerse

Contactgegevens

HOXPER: uw droomwereld

This website is developed with the support of: