Wellness

Een privé-oase

Wellness in uw eigen tuin

Na een drukke werkdag tot rust komen in uw gethematiseerde privé-wellness? De stress en werkdruk achter u laten en vol nieuwe energie aan uw avond of uw weekend beginnen? De exclusieve wellness ruimtes van HoXper zijn functioneel en luxueus ingericht. Dankzij de zithoek met haard kan uw privé-wellness dienst doen als tweede woonkamer. Neem na uw ontspannen sessie een verkoelend drankje in uw bar of dineer in uw gethematiseerde eetruimte. We zorgen voor een optimale indeling zodat u in alle luxe tot rust kan komen.

Eindeloze combinaties

Uw privé-oase overdag gebruiken als een home office? Dan voorzien wij een productieve werkruimte in uw outdoor ruimte. Een luxueus gastenverblijf voor uw vrienden of familie? Een eigen mini-vakantiebestemming in uw tuin? Dankzij de sanitaire voorzieningen kan u of uw bezoekers zonder problemen overnachten in dit fantasierijk decor. We plaatsen optioneel een comfortabel bed binnen uw gekozen thema. De combinaties zijn eindeloos. Genieten van de weelde van uw eigen tuin, dat is ultieme luxe.

Zelf een extravagant idee?

Zelf een extravagant idee? Kom tot rust in uw privé-oase. Ons team staat klaar om creatieve designs uit te werken. Contacteer ons voor een voorstel op maat.

Maak een vrijblijvende afspraak

Klaar om ondergedompeld te worden in een nieuwe wereld? Een out-of-the-boxconcept bij u thuis of in uw hotel, restaurant of café? Neem contact op met ons. Ons ervaren team staat voor u klaar. 

Hebt u een vraag of wenst u een offerte?

Contacteer ons

Wil jij je droom realiseren? Neem dan nu contact met ons op.

HoXper

Ketelaarstraat 9
2340 Beerse

Contactgegevens

HOXPER: uw droomwereld

This website is developed with the support of: