Mancave

De ultieme mancave

Een stoere mancave op maat

Droomt u van uw eigen mancave? Een plek waar u met uw vrienden kan vertoeven en herinneringen kan ophalen? HoXper is gespecialiseerd in de creatie van unieke indoor en outdoor ruimtes waar u uw favoriete bezigheden en hobby’s kan beoefenen. De ruimtes beschikken allemaal over een bar waar u met uw vrienden iets kan drinken. Graag een pooltafel in plaats van een eettafel? Of liever een heuse dansvloer? De indrukwekkende interieurs worden volledig afgestemd op uw noden en wensen.

Indoor mancave

Heeft u één of meerdere ruimtes in uw woning om volledig naar wens te laten inrichten? Uw zolder of kelder omtoveren tot een stoere mancave? Wat dacht u van uw eigen unieke interieur in uw garage, waar u samen met uw vrienden whisky kan proeven terwijl u uw wagen kan bewonderen? HoXper bouwt de indoor ruimtes binnen de bestaande structuur van uw huis. De inrichting is volledig op maat van uw beschikbare ruimte. Indien u dat wenst voorzien wij optioneel sanitaire voorzieningen en elektrische installaties.

Outdoor mancave

Genieten van uw mancave in uw tuin? Ons ervaren team bouwt comfortabele buitenruimtes modulair aan uw huis of stand alone. De plaatsing van de outdoor ruimtes wordt volledig voorbereid vanuit ons eigen atelier. Hierdoor kunnen wij een snelle en efficiënte plaatsing met een minimale opbouwtijd verzekeren. De mancave kan gecombineerd worden met een home office of een gastenverblijf met aangepaste voorzieningen. Wilt u de mogelijkheid om te kunnen sporten? Dan plaatsen wij voor u gymtoestellen of een sauna in uw outdoor ruimte.

Maak een vrijblijvende afspraak

Klaar om ondergedompeld te worden in een nieuwe wereld? Een out-of-the-boxconcept bij u thuis of in uw hotel, restaurant of café? Neem contact op met ons. Ons ervaren team staat voor u klaar. 

Hebt u een vraag of wenst u een offerte?

Contacteer ons

Wil jij je droom realiseren? Neem dan nu contact met ons op.

HoXper

Ketelaarstraat 9
2340 Beerse

Contactgegevens

HOXPER: uw droomwereld

This website is developed with the support of: