Luxury hotels & resorts

Fantasierijk resort

Onvergetelijk verblijf in uw resort

Een unieke beleving in uw resort? Een onvergetelijk verblijf voor uw bezoekers? Ons ervaren team heeft de kennis en knowhow om het WOW-effect bij uw bezoeker te bekomen. We creëren een luxueuze holiday experience door uw storytelling te verzorgen tot in de kleinste details. Ons doel? Een unieke emotionele beleving voor uw bezoeker vanaf het inchecken tot het vertrek.

Luxe en comfort in een unieke setting

HoXper is gespecialiseerd in de creatie van fantasierijke decors met oog voor detail en comfort. Een unieke luxueuze inrichting voor uw resort? Een magisch decor voor uw recreatiefaciliteiten? Betover uw bezoeker met een magisch verblijf in uw fantasierijk resort. U zal niet snel vergeten worden.

Vakantiegevoel in uw eigen tuin

Een ontspannen reisgevoel thuis beleven? Indrukwekkende op maat gemaakte meubels voor aan uw zwembad? Een gethematiseerde poolhouse? Met onze creatieve outdoor ruimtes creëren we een unieke holiday experience bij u thuis.

We bouwen comfortabele buitenruimtes modulair aan uw huis of stand alone. Geniet in alle luxe van het vakantiegevoel in uw eigen tuin.

Maak een vrijblijvende afspraak

Klaar om ondergedompeld te worden in een nieuwe wereld? Een out-of-the-boxconcept bij u thuis of in uw hotel, restaurant of café? Neem contact op met ons. Ons ervaren team staat voor u klaar. 

Hebt u een vraag of wenst u een offerte?

Contacteer ons

Wil jij je droom realiseren? Neem dan nu contact met ons op.

HoXper

Ketelaarstraat 9
2340 Beerse

Contactgegevens

HOXPER: uw droomwereld

This website is developed with the support of: