Kinderkamer

Een feeërieke kinderkamer

Een magisch universum

Kinderen brengen veel tijd door in hun kamer. Ze slapen, spelen en leren er. Het is een plek waar uw kind onafhankelijkheid, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid kan ontwikkelen. Een fantasierijke kinderkamer, waar uw kind zichzelf volledig kan ontplooien? Een klein paradijsje waar uw kind helemaal tot rust kan komen en lekker kan spelen? Met prachtige interieuritems van zachte kussens, unieke wanddecoratie en op maat gemaakte meubels creëert HoXper een magisch universum voor jouw kind.

Sprookjes bestaan écht

Welk kind zou er niet willen slapen en spelen in een echt sprookjesbos? Met heuse bomen, groene vloerbedekking als gras en kleine verborgen deurtjes voor de feeën en al het speelgoed. Met als eye catcher een zwevend bed van hout onder een persoonlijke sterrenhemel. HoXper maakt van elke kinderkamer een magische plek. We gaan samen met u op zoek naar een thema op maat en bouwen met passie het droominterieur van uw kind.

Zelf een extravagant idee?

Een magisch universum waar uw kind kan slapen, spelen en leren? Ons team staat klaar om creatieve designs uit te werken. Contacteer ons voor een voorstel op maat.

Maak een vrijblijvende afspraak

Klaar om ondergedompeld te worden in een nieuwe wereld? Een out-of-the-boxconcept bij u thuis of in uw hotel, restaurant of café? Neem contact op met ons. Ons ervaren team staat voor u klaar. 

Laat u inspireren

Contacteer ons

Wil jij je droom realiseren? Neem dan nu contact met ons op.

HoXper

Ketelaarstraat 9
2340 Beerse

Contactgegevens

HOXPER: uw droomwereld

This website is developed with the support of: