Indoor experience

Optimaal van uw woning genieten

Een thematische ruimte voor comfortlovers

Nu we veel tijd thuis spenderen hechten we meer waarde aan onze eigen woning en onze levenskwaliteit. Een eigen kantoorruimte waar u productief kan werken en uw klanten kan ontvangen? Een comfortabele man cave of she shed om tot rust te komen? Uw vrienden en familie verbazen met een luxueuze thematische ruimte? HoXper biedt oplossingen voor echte comfortlovers. Met onze indoorprojecten brengen wij uw droominterieur tot leven binnen de bestaande structuur van uw huis. Klaar om optimaal van uw woning te genieten?

Hebt u een vraag of wenst u een offerte?

Totaalaanpak voor uw droominterieur

Wij toveren uw ruimte om tot een magische nieuwe wereld. Ons ervaren team biedt een totaalaanpak voor uw droominterieur op maat. We werken uw project uit van creatief concept tot professionele afwerking. Hierdoor heeft u slechts één partner die alles voor u regelt en een Single Point Of Contact (SPOC) waar u met al uw vragen terecht kan. Naast ons maatwerk bieden wij optioneel ook sanitaire voorzieningen en elektrische installaties. U mag ons beschouwen als een one-stop-shop. We zetten sterk in op een snelle en efficiënte plaatsing en werken steeds volgens de reguliere bouwvoorschriften en de strikte TÜV-norm.

Zelf een extravagant idee?

Zelf een extravagant idee? Geef uw interieur een luxueuze make-over. Ons team staat klaar om creatieve designs uit te werken. Met passie bouwen wij uw custom indoor en outdoor ruimtes. Start vandaag met de creatie van uw eigen droomplek.

Maak een vrijblijvende afspraak

Klaar om ondergedompeld te worden in een nieuwe wereld? Een out-of-the-boxconcept bij u thuis of in uw hotel, restaurant of café? Neem contact op met ons. Ons ervaren team staat voor u klaar. 

HoXper

Ketelaarstraat 9
2340 Beerse

Contactgegevens

HOXPER: uw droomwereld

This website is developed with the support of: