Home office

Thuiswerken in alle luxe

Werken van thuis uit

Uw privé en werk gescheiden houden? Een comfortabele stimulerende werkplek in uw woning of in uw tuin? De indoor en outdoor home offices van HoXper vervullen al uw werknoden. Ontvang in alle privacy uw klanten in uw exclusieve indoor of outdoor ruimte. Een kantoorruimte in uw woning? Ons ervaren team zorgt voor een unieke inrichting. Een een modulair gebouwde of stand-alone outdoor ruimte als home office? Deze zijn beschikbaar in twee formaten. U kan er ook voor kiezen om uw home office te integreren in uw man cave, she shack, pool house of tuinkamer.

Kantoorruimtes voor uw werknemers

Thuiswerken wordt steeds populairder. Wilt u als bedrijf de werknoden van uw werknemers tegemoet komen? Wilt u zich onderscheiden van uw concullega’s? Ons ervaren team zorgt voor een comfortabele stimulerende werkomgeving waar uw werknemers productief kunnen werken. Wij bieden de ideale oplossingen voor alle thuiswerkers.

Vakantiegevoel in uw eigen tuin

Een ontspannen reisgevoel thuis beleven? Indrukwekkende op maat gemaakte meubels voor aan uw zwembad? Een gethematiseerde poolhouse? Met onze creatieve outdoor ruimtes creëren we een unieke holiday experience bij u thuis.

We bouwen comfortabele buitenruimtes modulair aan uw huis of stand alone. Geniet in alle luxe van het vakantiegevoel in uw eigen tuin.

Maak een vrijblijvende afspraak

Klaar om ondergedompeld te worden in een nieuwe wereld? Een out-of-the-boxconcept bij u thuis of in uw hotel, restaurant of café? Neem contact op met ons. Ons ervaren team staat voor u klaar. 

Laat u inspireren

Contacteer ons

Wil jij je droom realiseren? Neem dan nu contact met ons op.

HoXper

Ketelaarstraat 9
2340 Beerse

Contactgegevens

HOXPER: uw droomwereld

This website is developed with the support of: