Holiday experience

Unieke setting voor horeca of vakantiepark

Betover uw bezoeker

Een fantasierijke setting en holiday experience prikkelt de zintuigen en verhoogt de emotionele beleving van uw bezoeker. Een gethematiseerd vakantiepark of resort? Een originele inrichting voor uw hotel, café of restaurant? HoXper is expert in de creatie van fantasierijke decors en settings op maat. Met een unieke storytelling creëren we een luxueuze holiday experience, die uw imago een boost geeft en u zal onderscheiden van uw concurrenten.

Hebt u een vraag of wenst u een offerte?

Investeren in emotie en beleving

De fantasierijke decors van HoXper zorgen voor een WOW-effect bij uw bezoekers. Met een sterke storytelling zorgt u voor een holiday experience waar uw klanten geen genoeg van kunnen krijgen. Bezoekers die een magische tijd beleefden zullen met veel plezier opnieuw bij u boeken. Zo creëert u klantenloyaliteit en kan u investeren in nieuwe klanten die nog geen kennis gemaakt hebben met uw magische setting. U kan bovendien ook rekenen op free publicity en mond-tot-mond reclame wanneer uw klanten hun unieke ervaring delen met vrienden en familie.

Lets’ do the magic!

Lets’ do the magic! Neem contact op met ons. Onze creatieve breinen helpen u graag verder. 

Maak een vrijblijvende afspraak

Klaar om ondergedompeld te worden in een nieuwe wereld? Een out-of-the-boxconcept bij u thuis of in uw hotel, restaurant of café? Neem contact op met ons. Ons ervaren team staat voor u klaar. 

HoXper

Ketelaarstraat 9
2340 Beerse

Contactgegevens

HOXPER: uw droomwereld

This website is developed with the support of: